Voorstellen

Even voorstellen

Ik ben Annelies Engelman-Roumen. Sinds 2003 woon ik met veel plezier met mijn man en 3 kinderen in Ruurlo in de Achterhoek.
Ik heb al jaren een grote belangstelling voor voeten en de voetreflexologie, maar het heeft even geduurd voordat ik iets anders met voetreflex ging doen dan ondergaan. Al vanaf mijn 18e bezocht ik geregeld een voetreflexoloog en altijd was de opleiding in mijn gedachten.

Tijdens mijn opleiding tot verpleegkundige zocht ik wat verdieping erbij op een ander niveau dan het medische en ben de opleiding Touch-for-Health gaan doen.
Daar heb ik erg veel aan gehad en na alle delen van de opleiding heb ik er ook een tijdje mee gewerkt. Een fijne verdieping maar de tijd was er nog niet rijp voor om er volledig mee aan de slag te gaan.
Nu ben ik blij met deze achtergrond en merk dat ik het steeds vaker gebruik.

Tijdens mijn zwangerschap van mijn dochter (geboren in mei 2005) bezocht ik weer met grote regelmaat een voetreflexoloog en ik heb daar erg veel baat bij gehad. Ik werd steeds enthousiaster over de resultaten en ik heb eindelijk besloten te sprong te wagen en in 2006 heb ik de opleiding “voetreflextherapie” bij de Bond voor Europese Reflexologen (B.E.R.) volbracht.
Een jaar later heb ik mijn beroepstoets gehaald en kon ik mij beroepslid noemen van de BER. Sindsdien ben ik met veel enthousiasme 2 avonden in de week aan het werk in mijn eigen praktijk: Praktijk Myrddin!

Begin 2019 ben ik met de opleiding Atlas-Lumbaalmassage begonnen. De Atlas massage is een gehele nieuwe en unieke nek-, schouder- en rugmassagetechniek. Het is interactief waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven.

In de praktijk kan je terecht voor voetreflexologie en Atlas-Lumbaalmassage. Daarnaast geef ik ook oorkaarstherapie en test ik Bachbloesems uit.